H-8900 Zalaegerszeg, Sport utca 5. office@fasttrans.hu

Fuvarszervezés

FUVARSZERVEZÉS

A Fast Trans Kft. komplex fuvarozási és fuvarszervezési megoldásokat kínál, amellyel lehetővé teszi ügyfelei számára a fuvarozási folyamatok egyszerűsítését és optimalizálását.
Nyitottak vagyunk mind a szolgáltatók, mind a vevők igényeinek kielégítésére. Minden projektet gondosan tervezünk és szervezünk, hogy biztosítsuk a szállítási határidők betartását, és az áruk biztonságos célba érkezését ugyanúgy, mint alvállalkozóink tehergépjárműveinek maximális kihasználtságát. A fuvarszervezés során kiválasztjuk a saját és az alvállalkozói flottánkból a legmegfelelőbb fuvarozói partnert. Az útvonalat optimálisan tervezzük meg, mindig az ügyfél egyedi igényeit és kívánságait figyelembe véve. A fuvart szükség szerint akár tartalék pótkocsival, jolodás vagy billencs teherautóval és félpótkocsival teljesítjük. Bővülő partneri körünknek köszönhetően sikeresen ellátjuk a megnövekedett mennyiségi igényeket, amely növekedés a konténeres áruszállítás elterjedésének tudható be.

Fuvarközvetítés

A Fast Trans Kft. hatékony fuvarközvetítési szolgáltatásokat nyújt: összeköti a fuvarozókat és az árut tulajdonló vállalkozásokat. Segítünk abban, hogy ügyfeleink a legjobb áron érjék el a piacon jelen levő fuvarozási kapacitásokat. Mindeközben biztosítjuk, hogy a fuvarozói partnerek megbízhatóak és professzionálisak legyenek. Gyakran partnerhálózatunk által kínálunk megoldást a fuvarozási kapacitás hiányára. Ezáltal garantáljuk, hogy pontosan, határidőre kerüljön kiszállításra a termék.

Alvállalkozói kamionok üzemeltetése

A Fast Trans Kft. hosszú távú kapcsolatokat épített ki alvállalkozókkal, akik a kamionjaikat, illetve kollégáikat a cégünk rendelkezésére bocsátják. Számukra hetelős rendszerben nemzetközi fuvarmegbízásokat biztosítunk, így jobb kihasználtsággal, magasabb kilóméter díjon tudják saját autóikat foglalkoztatni. Így a megbízóink és a szállítóink is biztosítva vannak abban, hogy ügyfeleink szállítmányai mindig biztonságban és időben érkeznek meg. A win-win partnerkapcsolat a hosszú távú együttműködéseink alapja, velünk mindenki nyer. A partnereink kamionjainak üzemeltetésénél fő szempont a járművek folyamatos karbantartása és kiválóságuk biztosítása, ezzel is garantálva a magas színvonalú szolgáltatást.

Technológia és innováció

A Fast Trans Kft. a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazza a fuvarszervezés, fuvarközvetítés és a kamionok üzemeltetése során. A modern A.I. és IT-rendszereink lehetővé teszik a szállítmányok valós idejű nyomon követését és az adatok gyors átadását, javítva a szolgáltatás minőségét és hatékonyságát.

Környezetvédelem és fenntarthatóság

A Fast Trans Kft. elkötelezett a környezetvédelmi normák betartása és a fenntartható üzemeltetés mellett. Folyamatosan törekszünk arra, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat, és támogatjuk a zöld technológiák és megoldások alkalmazását.

Személyre szabott megoldások és ügyfélközpontúság

Minden ügyfelünk egyedi, és ennek megfelelően kínálunk személyre szabott logisztikai megoldásokat. Törekszünk arra, hogy megértsük ügyfeleink igényeit, és ezt szem előtt tartva dolgozzunk ki olyan fuvarozási stratégiákat, amelyek maximálisan kielégítik ezeket az igényeket.

Professzionális csapat

A Fast Trans Kft. büszke arra, hogy a fuvarozási ágazat szakértőiből álló csapat áll ügyfeleink rendelkezésére. Szakértőink folyamatosan képzik magukat, hogy mindig naprakészek legyenek a legújabb trendekkel, technológiákkal és piaci változásokkal kapcsolatban.

Elérhetőség és kapcsolat

Vállalkozása számára fuvarszervezésre, fuvarközvetítésre vagy kamionok üzemeltetésére van szüksége? A Fast Trans Kft. készen áll, hogy segítsen. Lépjen kapcsolatba velünk, és beszéljük meg, hogyan tudjuk támogatni vállalkozását a logisztika területén.

Összegezve, a Fast Trans Kft. a magas színvonalú és megbízható fuvarszervezési, fuvarközvetítési, és alvállalkozói kamionok üzemeltetési szolgáltatások elismert szolgáltatója. Velünk ügyfeleink nyugodtak lehetnek, hogy szállítmányaik biztonságban, hatékonyan és időben érkeznek meg.

A tartalom tömör és áttekintő, de kiterjeszthető és személyre szabható a vállalat egyedi igényeinek és kívánságainak megfelelően.

Belföldi fuvarozás

2280

+

Elégedett ügyfél

TELJESÍTMÉNYÜNK

Büszkék vagyunk rá, hogy minden alkalommal minőséget szállítunk.

Mottónk a kiválóság: a nemzetközi és a belföldi fuvarozás során egyaránt megbízható, kiemelt színvonalú szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Szállítási pontosság
99%
Szállítóképesség kihasználtsága
88%
Ügyfél-elégedettség
100%

RÓLUNK MONDTÁK

Kíváncsi mit gondolnak rólunk ügyfeleink ?

Néhány éve dolgozunk együtt a FastTrans csapatával, és az eredmények mindig felülmúlták az elvárásainkat. A nemzetközi árufuvarozásban rendkívül megbízhatóak és pontosak. Mindemellett az ügyfélszolgálat is példamutató, mindig elérhetőek és segítőkészek. Őszintén ajánlom őket mindenkinek, aki egy megbízható logisztikai partnert keres.

Kovács Péter

FastTrans kiváló választás volt számunkra a belföldi árufuvarozás terén. A sofőrök profi és udvarias hozzáállása, valamint a korszerű nyomonkövetési rendszer átláthatósága miatt sokkal egyszerűbbé vált a munkánk. Együttműködésünk során mindig rugalmasak és megoldásorientáltak voltak.

Szabó Péter

Amióta FastTrans végzi a fuvarszervezésünket, drasztikusan csökkent a logisztikával eltöltött idő és energia. Ráadásul a költségek is hatékonyabban kezelhetők. Professzionális szolgáltatásaiknak köszönhetően nyugodtabban alakíthatjuk üzleti terveinket. Köszönjük!

Varga Tamás

FastTrans pontos és megbízható szolgáltatást nyújt, ami elengedhetetlen a mai gyors tempójú üzleti világban. A nemzetközi árufuvarozástól kezdve a belföldi logisztikai megoldásokig mindenben számíthatok rájuk. Különösen értékelem az őszinte és közvetlen kommunikációt, ami nagyon megkönnyíti az együttműködést.

Molnár Péter