H-8900 Zalaegerszeg, Sport utca 5. office@fasttrans.hu

Logisztikai szolgáltatás

LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁS

Raktározás

Az áruk mozgatása és a külözböző típusú áruk tárolása során a hatékonyságot is szem előtt tartva mindig elsődleges szempont a biztonság. Az 1500 négyzetméteres alapterületen lévő polcrendszerek lehetővé teszik, hogy nagy mennyiségű és különböző típusú árukat tároljunk.

Rövid távú Tárolás

Az azonnali átrakodás és a rövid távú tárolás gyakran átmeneti megoldást jelent azok számára, akiknek ideiglenes raktártérre, vagy azonnali segítségre van szükségük. Ebben az esetben az áruk gyakran rövidebb időszakokra kerülnek tárolásra és a raktározás dinamikusabb jellegű, mivel a termékek gyakran és gyorsan mozognak a raktárban.

Hosszú távú Tárolás

Hosszú távú szolgáltatásaink azoknak a partnereinknek szólnak, akik jellemzően átcsomagolással, újra csoportosítással, szélesebb körű anyagválasztékkal kívánják hosszabb távon kihasználni a kollégáink, és eszközeink kapacitásait. Ebben az esetben a tervezés és a menedzsment kritikus szerepet játszik annak biztosításában, hogy az áruk megfelelően legyenek tárolva és csomagolva, valamint az ügyfelek igényeinek megfelelően kerüljenek kiszállításra.

Ütemezett kiszállítás

Minden tárolási szolgáltatás esetében kiemelkedő fontosságú a pontos és megbízható kiszállítás. Abból a célból, hogy az áruk időben történő érkezését biztosítsuk, szorosan együttműködünk partnereinkkel a kiszállítások ütemezése és kezelése terén, hogy biztosítsuk az áruk időben történő érkezését. Saját autóink biztosítják a termékek határidőre történő pontos szállítását – akár just in time/sequence módszerekkel is. Az ütemezett kiszállítás lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink előre tudják tervezni tevékenységeiket és optimalizálják logisztikai folyamataikat. Rugalmasan bővithető
raktárkapacitással tudunk alkalmazkodni a válságban és a gyorsan változó piaci környezetben fellépő kihívásokra.

Partnereink

A csarnokban végzett raktározási tevénykenységgel kapcsolatos igények és elvárások felmérése érdekében partnereinkkel szoros kapcsolatban állunk. Partnereink számára személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy maximalizáljuk az ügyfél-elégedettséget, továbbá hozzáadott értéket teremtsünk. Nagyfokú rugalmasságunk és kedvező díjtételeink egyúttal lehetőséget teremtenek a hosszú távú együttműködés feltételeinek megteremtésében.

Személyre szabott szolgáltatás

Szolgáltatásainkat minden esetben ügyfeleink egyedi igényeihez igazítjuk. Iparágtól függetlenül tudjuk biztosítani a raklapos, targoncás, oldalvillás, darus anyagmozgatást, vagy akár az üres csarnok rendelkezésére bocsátását is. Egyedi gépek rövid távú beüzemelése, működtetése is szerepelt korábbi kihívásaink között. Legyen szó különféle árutípusokról, tárolási időszakokról, illetve kiszállítási igényekről, minden esetben célzott megoldást kínálunk, amely ügyfeleink üzleti modelljébe és logisztikai folyamataiba könnyen beilleszthető. Anyagmozgató gépeink és 12 tagú flottánk minden vevői igényt kielégít – legyen az egyetlen kilogramm vagy akár ezer tonna.

Logisztikai hatékonyság

A Zalegerszegen található, frekventált elhelyezkedésű 1.500 négyzetméteres csarnokban, valamint a mellette fekvő egy hektáros területünkön, továbbá a Zalaegerszeg – Északi Ipari Parkban végzett raktározási tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk a logisztikai hatékonyságra. A raktárterületet úgy alakítottuk ki, hogy maximalizálni tudjuk a tárolási kapacitást és ezáltal biztosítsuk az áruk gyors és hatékony mozgatását a raktáron belül. Szükség szerint raktáraink kapacitását akár 3 hónapon belül többszörösére bővítjük. Partnereink igénye számunkra kiemelt fontosságú.

Biztonság

A biztonság kulcsfontosságú tényező a raktározási tevékenység során. Biztosítani kell, hogy az áruk biztonságban legyenek tárolva, és megóvjuk őket a külső behatásoktól, károsodástól, lopástól és más károktól. Ezen túlmenően, a biztonságos munkakörnyezet is elengedhetetlen a munkatársak számára. Az anyag mozgatását akár 10 tonna terhelésig megoldjuk, egyedi igény esetén daruzzuk. 

Összegezve

A raktározási tevékenység sokszor nem tűnik bonyolultnak, azonban a háttérben számos kritikus folyamat és részlet található, amelyeknek összhangban kell működniük ahhoz, hogy a szolgáltatás zökkenőmentes és hatékony maradjon. A tárolástól a kiszállításig minden egyes lépést meg kell tervezni és gondosan megvalósítani, hogy ügyfeleink színvonalas szolgáltatást kapjanak.

Belföldi fuvarozás

2280

+

Elégedett ügyfél

TELJESÍTMÉNYÜNK

Büszkék vagyunk rá, hogy minden alkalommal minőséget szállítunk.

Mottónk a kiválóság: a nemzetközi és a belföldi fuvarozás során egyaránt megbízható, kiemelt színvonalú szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Szállítási pontosság
99%
Szállítóképesség kihasználtsága
88%
Ügyfél-elégedettség
100%

RÓLUNK MONDTÁK

Kíváncsi mit gondolnak rólunk ügyfeleink ?

Néhány éve dolgozunk együtt a FastTrans csapatával, és az eredmények mindig felülmúlták az elvárásainkat. A nemzetközi árufuvarozásban rendkívül megbízhatóak és pontosak. Mindemellett az ügyfélszolgálat is példamutató, mindig elérhetőek és segítőkészek. Őszintén ajánlom őket mindenkinek, aki egy megbízható logisztikai partnert keres.

Kovács Péter

FastTrans kiváló választás volt számunkra a belföldi árufuvarozás terén. A sofőrök profi és udvarias hozzáállása, valamint a korszerű nyomonkövetési rendszer átláthatósága miatt sokkal egyszerűbbé vált a munkánk. Együttműködésünk során mindig rugalmasak és megoldásorientáltak voltak.

Szabó Péter

Amióta FastTrans végzi a fuvarszervezésünket, drasztikusan csökkent a logisztikával eltöltött idő és energia. Ráadásul a költségek is hatékonyabban kezelhetők. Professzionális szolgáltatásaiknak köszönhetően nyugodtabban alakíthatjuk üzleti terveinket. Köszönjük!

Varga Tamás

FastTrans pontos és megbízható szolgáltatást nyújt, ami elengedhetetlen a mai gyors tempójú üzleti világban. A nemzetközi árufuvarozástól kezdve a belföldi logisztikai megoldásokig mindenben számíthatok rájuk. Különösen értékelem az őszinte és közvetlen kommunikációt, ami nagyon megkönnyíti az együttműködést.

Molnár Péter